Nyírő Gyula Országos Pszichiátriai és Addiktológiai Intézet

National Institute of Psychiatry and Addictions

www.nygy-opai.hu

Addiktológiai osztály

Osztályvezető főorvos: Dr. Petke Zsolt PhD
Telefon: (+36-1) 451-2680

„D” épület

Osztályunk III-as progresszivitású intézményként Magyarország egész területéről lát el klienseket, káros szerhasználat (alkohol, drog) és a viselkedési addikciók teljes spektrumában jelentkező zavarok esetén. Magasküszöbű intézetként a fekvőbeteg-kezelés feltétele a szerrel szembeni absztinencia és a fizikai megvonás befekvés előtt történő lezajlása. Osztályunkon a kezelés pszichoterápiás jellegű, önkéntes alapú és a beteg által igényelt.

Bővebben...
 

Affidea Diagnosztika – CT labor

th 600  mg 7371 0bCT – vizsgálat kezelőorvosa kérésére, szabályos szakorvosi beutalóval kérhető (háziorvos nem utalhat beteget CT vizsgálatra), ilyenkor a vizsgálatot előjegyzés szerint végezzük és az Országos Egészségbiztosítási Pénztár (OEP) fizeti. A páciens is fizetheti a vizsgálatát, ebben az esetben, a Affidea Diagnosztika – CT labor magánrendelés keretében rövid időn belül vizsgálatra kerül.

Bővebben...
 

Belgyógyászati osztály

AKKREDITÁLT KARDIOLÓGIAI KÉPZŐHELY

Osztályvezető főorvos: Dr. Masszi Gabriella PhD
Telefon: 
(+36-1) 451-2618 (osztályiroda)

„B” épület fsz. és III. emelet

Az ellátás felöleli a kivizsgálás, kezelés, ellenőrzés, utánkövetés és a megelőzés feladatait is. A magas szakmai színvonalat az osztályon dolgozó szakképzett orvosok biztosítják, akik széleskörű ismeretekkel rendelkeznek. Az osztályon és az ambulanciákon a belgyógyászat szakvizsgára ráépített diabetológus, haematológus, kardiológus, klinikai farmakológus, gasztroenterológus, onkológus, rheumatológus, szakismertekkel rendelkező kollégák vesznek részt a gyógyító tevékenységben. A Belgyógyászattal szoros együttműködésben modern, jól felszerelt Diabetológiai, Gasztroenterológiai és Kardiológiai Ambulanciákon folytatódik a betegek ambuláns ellenőrzése.

Bővebben...
 

Jogi és Forenzikus Osztály

Osztályvezető:
dr. jur. dr. med Vizi János
jogász, pszichiáter, igazságügyi pszichiáter szakértő
Telefon: (+36-1) 451-2602

„B” épület, II. emelet

(nem betegellátó osztály!)


Az osztály nem foglalkozik panaszügyekkel, egyedi esetek kivizsgálásával, stb. Jogi ügyekben, jogvitákban az Intézet álláspontját képviseli.

Bővebben...
 

Központi Gyógyszertár és Róbert Patika

Központi Gyógyszertár

„J” épület

Telefon: (+36-1) 451-2693
Fax: (+36-1) 452-9413
 

patika log

Róbert Patika

„B” épület magasföldszint

Telefon: (+36-1) 451-2614
Fax: (+36-1) 452-9413
Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A Gyógyszertár feladata a biztonságos és magas szakmai színvonalú gyógyszerellátás megszervezése a gazdaságossági szempontok figyelembevételével. A gyógyszerek beszerzése, készletezése és kiadása a betegellátó osztályok részére az igényeknek megfelelően, napi kapcsolattartás és folyamatos konzultáció mellett történik.

Bővebben...
 

Központi Intenzív és Aneszteziológiai Osztály

Osztályvezető főorvos: Dr. Csepregi Beáta
Telefon: (+36-1) 451-2600/2623

"B" épület

Osztályunk 1988-ban alakult, és éveken keresztül általános aneszteziológiai és intenzív te-rápiás feladatokat látott el. 2007-ben történt a műtétes osztályok bezárása, mely miatt profilunk módosult. Fő speciális tevékenységünk a Nyírő Gyula Kórház - Országos Pszichiátriai és Addiktológiai Intézet betegeinek sürgősségi és intenzív osztályos ellátása, különös tekintettel a Pszichiátriai, Addiktológiai és Neurológiai Osztályokra. A belgyógyászati betegek intenzív ellátását (szívinfarktus, ritmuszavar, stroke, életveszélyes anyagcsere –zavarok, légzési elégtelenség, vesepótló kezelések) változatlanul mi végezzük.

Bővebben...
 

Központi laboratórium

Osztályvezető:
Telefon: (+36-1) 451-2606/2117

„B” épület

A laboratórium végzi a kórházhoz tartozó osztályok, szakambulanciák, gondozók és fizetős partneri részére a laboratóriumi vizsgálatokat a következő területeken: Laboratóriumi minták vétele Hematológia, hemosztázis Klinikai kémia Immunkémia, gyógyszerszintek mérése Vércsoport szerológia Mikrobiológia A minőségbiztosítási értékelések szerint az országban az első 10 legjobb laboratórium közé tartozik részlegünk.

Bővebben...
 

Központi Pszichiátria- Betegfelvételi Részleg és Szubintenzív Részleg

Részlegvezető: Dr. Gaszner Gábor
Email:  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon:
Központi Felvételi Részleg: (+36-1) 451-2600/ 2474-es mellék (nővérállás)

„A” épület földszint

Szubintenzív Részleg: (+36-1) 451-2696

„A” épület I. emelet

Intézetünk új, pszichiátriai sürgősségi és akut ellátó szervezeti egysége a Központi Pszichiátria- Betegfelvételi Részleg és Szubintenzív Részleg, amely két részlegből áll.

Bővebben...
 

Központi röntgen osztály

Osztályvezető főorvos: Dr. Ujlaki Éva
Telefon/fax:
(+36-1) 452-9428, (+36-1) 451-2600/2131 mellék

„B” épület földszint

Tájékoztajuk Betegeinket, hogy a képalkotó diagnosztika akadálymentesen megközelítehető.

A főépület (B) földszintjén működő röntgenosztály délelőtt elsősorban a kórház fekvőbetegeit, valamint a kórházban működő szakambulanciák járó betegeit látja el. Osztályunkon végzünk hagyományos (mellkas, csontizület, kis trauma), röntgenvizsgálatot, cardio- pulmonális (mellkas felvétel, átvilágítás, szűrés) röntgendiagnosztikát, szükség esetén nyelés, gyomor-bélröntgent kettőskontrasztos vizsgálattal. Itt működik a klinikai mammográfiás szakambulancia is, je-lenleg területi ellátási kötelezettség nélkül, ahol az emlők röntgenvizsgálatát előjegyzésre csináljuk. UH vizsgálattal, szükség esetén UH vezérelt cytologiai mintavétellel egészítjük ki.

Bővebben...
 

1. oldal / 3

Kórházi adatok

KSH szám
15493125-8610-32-01 Adószám
15493125-2-41
Számlaszám
 MÁK 10023002-00317148-00000000 
Statisztikai jelzőszám
15493125-8610-32-01
180 eeszt logov

Alapítvány


Kérjük, ha módjában áll, támogassa adója 1%-ával intézményünket!
Köszönjük!

Könyvajánló

MEGJELENT!
borit2

Dr. Petke Zsolt
Tremkó Mariann

Felépülés a
függőségből - szerencsejáték
és szerhasználat

muveszek f170

Dr. Németh Attila

Művészek
és pszichopatológia

kenyszerbetegseg170

Dr. Harsányi András,
Dr. Csigó Katalin,
Dr. Demeter Gyula:

Kényszerbetegség
Elmélet, kutatás,
terápia

Publikációs lista

Nyírő-OPAI
publikációs lista
pdf-png
A Nyírő-OPAI publikációs dokumentum letöltéséhez kattintson IDE, vagy a képre!

Nyírlevél

nyirlevel banner180Hírek, interjúk, beszámolók

Pályázat

szech2020
 
ujszech terv png